« terug naar vorige pagina

Huisartsenpost

Wanneer kan ik bellen?
Wanneer u buiten kantoortijden (na 17.00 uur, ‘s nachts, in het weekend of tijdens feestdagen) een huisarts nodig heeft voor spoedklachten, kunt u contact opnemen met de Huisartsenpost.

Let op: De huisartsenpost bel je in de avonden, nachten, weekenden en tijdens feestdagen alleen wanneer je dringend medische zorg nodig hebt. Er is sprake van spoed. Is er geen sprake van spoed? Dan wacht u tot de volgende werkdag en belt u uw eigen huisarts. U kunt als patiënt niet zomaar langs bij de huisartsenpost, u moet altijd eerst bellen voor een afspraak. Kijk voordat u belt op www.thuisarts.nl, hier staan vele zelfzorgadviezen op en geeft weer wanneer u contact op moet nemen met de huisartsenpost.

Wil jij meer informatie over wanneer je de huisartsenpraktijk belt en wanneer je de huisartsen spoedpost belt? Neem dan eens een kijkje op deze website, gemaakt door de huisartsenposten in Brabant.

De huisartsen spoedpost in deze regio is: Huisartsenposten West-Brabant

Wat zijn spoedklachten?
Spoedklachten zijn klachten die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Denk bijvoorbeeld aan een plotseling ziek wordend kind of opkomende klachten die ineens sterk verslechteren. De huisartsenpost is niét bedoeld voor herhaalrecepten.

Huisartsenpost West-Brabant
Boerhaavelaan 21 
4708AE Roosendaal
Tel: 0165-530200